ADVISERING
& BEGELEIDING
BRANDVEILIGHEID
& BOUWKUNDE
WISSELWEG 159 T 036 529 05 43 INFO@BJHSAFETYSERVICES.NL
1314 CC ALMERE F 036 532 40 02 WWW.BJHSAFETYSERVICES.NL

 Ronald BrikRonald Brik
Algemeen Directeur
is afgestudeerd aan de Amsterdam Business School als Master in Business Studies (strategie en organisatie). Het theoretische kader van strategisch management, financieel management, human resource management en entrepreneurschap sluiten nauw aan op de talenten en ervaringen die nodig zijn bij de start-up, de groei en continuering van de onderneming. Daarnaast is hij afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in de richting energietechniek, elektronica en computer wetenschappen. In januari 2006 heeft hij BJH Safety Services BV opgericht met als doel een dynamisch bedrijf op te bouwen met een sterk team van hoog gekwalificeerde adviseurs in de richting van brandveiligheid, bouwkunde en bouwregelgeving. Hij heeft met succes gewerkt op internationaal niveau, bij gerenommeerde bedrijven, zoals Philips en Yacht en hij is een drijvende kracht achter het succes van BJH Safety Services B.V.

 

 sebas jellemaSebas Jellema
Senior adviseur brandveiligheid
is een afgestudeerd bouwkundige die zich via vervolgstudies bij de Nederlands Instituut voor Fysieke Veiligheid en Hogeschool Windesheim in brandveiligheid en de integrale benadering hiervan heeft gespecialiseerd. Dit is de samenhang van de pijlers Bouwkunde, Installaties en Organisatie die het niveau van brandveiligheid bepalen. Op een informele manier probeert hij de veiligheidsbewustwording in de gehele organisatie over te brengen. Pragmatisch en probleemoplossend, waarbij er buiten de kaders gedacht moet worden. Sebas is flexibel en direct. Deze talenten en ervaringen sluiten uitstekend aan om als senior adviseur werkzaam te zijn binnen BJH Safety Services BV. Zijn ambitie is om doelstellingen te kunnen realiseren met hierin een aanzienlijke meerwaarde (in resultaat en in kostenvermindering) voor de opdrachtgever, door zijn talenten, ervaringen en verworven kennis toe te passen. Binnen zijn functie houdt hij zich naast senior adviseur en projectleider ook bezig met acquisitie en new business. Sinds 2014 is Sebas betrokken als gastdocent bij de Brandpreventie Academy.

 

 matrawi regaladoMatrawi Regalado
Adviseur brandveiligheid
Matrawi heeft de opleiding Bouwtechnisch bedrijfskunde voltooid aan de Hogeschool van Amsterdam. Na zijn studie is hij een aantal jaren werkzaam geweest bij een particuliere belegger/ontwikkelaar die zich met name concentreerde op de Amsterdamse binnenstad. In 2010 is hij gestart bij BJH Safety Services waar hij zich inmiddels heeft ontwikkeld tot Adviseur brandveiligheid. Hij adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het verkrijgen van vergunningen, inventariseert panden op bouwkundige gebreken voor de brandveiligheid en coördineert en begeleidt renovaties t.b.v. de brandveiligheid

 

erik roosErik Roos
Adviseur brandveiligheid
is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in de richting bouwkunde/bouwtechniek. Naast deze opleiding heeft hij de opleiding tot medewerker brandpreventie bij het IFV afgerond. Hij heeft eerder met succes gewerkt bij gerenommeerde bouwbedrijven en architectenbureaus. Daar heeft hij ervaring opgedaan met AutoCAD, Microstation, NEN2580 metingen en het bouwvergunningtraject. In zijn rol als adviseur bestaan zijn werkzaamheden bij BJH Safety Services onder andere uit het uitvoeren van inspecties en het opstellen van brandveiligheidadviezen, het vast stellen van het minimaal wettelijk kader, het aanvragen van vergunningen, de begeleiding van het vergunningstraject en het verzorgen van alle daarbij behorende bouwkundige en vergunningstekeningen.

 

robin van t hagRobin van 't Hag
Adviseur brandveiligheid
is afgestudeerd aan het ROC van Amsterdam Gooi en Vechtstreek in de richting middenkaderfunctionaris elektrotechniek. Door zijn ervaring bij een technisch teken- en adviesbureau en zijn kennis van elektrotechnische installaties is hij een goede aanvulling op de werkzaamheden op het gebied NEN 3140 en NEN 1010 keuringen die BJH Safety Services BV verricht.  Daarnaast heeft hij de opleiding Medewerker brandpreventie van het IFV afgerond wat uitstekend aansluit bij de rol van adviseurs van BJH Safety Services BV. Naast deze opleiding heeft hij zijn certificaat beheerder brandmeldinstallatie behaald en heeft hij zich verder gespecialiseerd in AutoCAD. Via het opleidingstraject van BJH Safety Services zal hij verder doorgroeien naar de rol van senior adviseur en projectbegeleider.

 

leslie buddingLeslie Budding
Adviseur brandveiligheid
is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in de richting bouwkunde en bouwmanagement. Daarnaast heeft hij de Brandmeester Preventie van het NIFV gevolgd wat uitstekend aansluit bij de talenten en ervaringen die nodig zijn bij de adviseurs van BJH Safety Services BV. Naast deze opleiding heeft hij kennis verworven als AutoCAD specialist, beheerder brandmeldinstallaties (NIBHV) en kan hij als gecertificeerd BHV-er opdrachtgevers van BJH Safety Services BV nog beter adviseren. Hij heeft met succes gewerkt, bij gerenommeerde ‘vastgoed’ bedrijven en architectenbureaus en is een adviseur die mede zorg draagt voor het succes van BJH Safety Services BV.

 

Gilian Brouwer
Adviseur brandveiligheid
is afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Windesheim waar hij de studie Bouwkunde met specialisatie Bouwfysica en Fire Safety Engineering met succes heeft gevolgd. Zijn kennis over brandveiligheid heeft hij verder verdiept met de Post HBO Fire Safety Engineering van het SKB. Hij heeft zich gespecialiseerd in de Bouwregelgeving, brandveiligheidsconcepten en beheersbaarheid van brand, maar ook in berekeningen als Brandoverslag en ontruimingsberekeningen. Hij heeft met succes gewerkt bij gerenommeerde adviesbureaus en zal bij BJH Safety Services verder doorgroeien in de rol van adviseur en projectbegeleider.

 

Joachim Bolte
Senior Adviseur brandveiligheid
Heeft zich na zijn opleiding als bouwtechnisch tekenaar verder ontwikkeld op het gebied van integrale brandveiligheid en het omgevingsrecht. Na het volgen van de diverse opleidingen bij het IFV, BOB en Hogeschool Windesheim, gecombineerd met vele jaren ervaring als specialist bouwregelgeving en vergunningencoördinator bij diverse grote gemeenten, kan hij de theoretische kennis uitstekend koppelen aan de praktische uitvoering. Binnen zijn functie houdt hij zich naast senior adviseur en projectleider ook bezig met acquisitie en het presenteren van de doelstellingen van BJH Safety Services.

 

Alex van Luipen
Adviseur brandveiligheid
Is afgestudeerd aan het Titus College in Velp in de richting bedrijfsadministratie en management. Daarna heeft hij opleidingen gevolgd voor middenkader, bouwkunde, nevi en medewerker brandveiligheid.  Onlangs heeft hij een cursus op het gebied van FSE (Fire Safety Engineering) gevolgd. Naast deze opleidingen heeft hij gewerkt als projectmanager bij een deuren- puiconstructieleverancier, en tevens gewerkt als inkoper voor bouwprojecten in het buitenland en als beroepsbrandweerman. Hierdoor heeft niet alleen een gedegen materiaalkennis, theoretische en praktische brandveiligheidskennis, maar ook weet hij als brandweerman uit de praktijk de gevolgen die risico’s met zich meenemen. Zijn streven is dan ook om een gezonde veiligheidsbewustwording te creëren waarbij kosten een toegevoegde waarde moeten zijn en anders een verlaging daarvan. Binnen zijn functie houdt hij zich naast adviseur en projectleider ook bezig met acquisitie.

 

Sander Wassenaar
Financieel Manager
Heeft als zelfstandig ondernemer een ruime ervaring in de detailhandel opgebouwd. Na zijn schooljaren heeft hij vele jaren zijn ervaring opgedaan als ondernemer in binnen- en buitenland. In 2015 is hij na een omweg in de makelaardij toegevoegd aan het BJH-team. Hij draagt zorg voor de facturatie binnen de BJH Holding en adviseert de directie bij uiteenlopende zaken. Als oud-ondernemer richt hij zich op kwaliteitsbeheer en expansiemogelijkheden bij BJH Holding.