ADVISERING
& BEGELEIDING
BRANDVEILIGHEID
& BOUWKUNDE
WISSELWEG 159 T 036 529 05 43 INFO@BJHSAFETYSERVICES.NL
1314 CC ALMERE F 036 532 40 02 WWW.BJHSAFETYSERVICES.NL

Referenties

De marktsegmenten waarop BJH Safety Services zich richt zijn hoofdzakelijk objecten in de gezondheidszorg, kantoren, industrie, logies, scholen en het klein- en middenbedrijf waarbij integrale brandveiligheid een rol speelt. Opdrachten worden lokaal, regionaal en nationaal verworven en uitgevoerd. Daarbij stelt BJH Safety Services zich op als adviseur op het gebied van integrale brandveiligheid. BJH Safety Services is onderdeel van de BJH Groep en positioneert zich eveneens in de markt als erkend branddetectie bedrijf voor onderhoud, levering en certificering van brandmeldinstallatie alsmede erkend REOB bedrijf voor onderhoud, levering en keuring van blusvoorzieningen.

 

BJH beschikt over twee Remote Management Centers in zowel Enschede als Veghel waarbij de meeste storingen van brandmeldinstallaties op afstand kunnen worden verholpen. In geval van  storingen op de brandmeldinstallatie worden storingcodes direct doorgestuurd via het internet protocol naar een digitaal informatie scherm, smartphone en/of tablet. Hierdoor worden afstanden overbrugt middels de digitale snelweg. 

 

Iedere REOB monteur heeft de beschikking over een tablet waarbij keuringen en looplijsten van blusvoorzieningen alsmede nood- en transparantverlichting realtime worden geupload naar de server. De digitale snelweg speelt hierbij een belangrijke rol. De monteurs van BJH kunnen lokaal, regionaal als nationaal worden ingezet, zonder dat dit invloed heeft op effectiviteit en efficiëntie van de processen. BJH stelt eisen aan het beheersen van de kwaliteit en de continuïteit van de beveiligingssystemen bij haar klanten en voldoet aantoonbaar aan de wettelijke en normatieve kaders.

 

Met onder andere opdrachtgevers als HVO-Querido, Randstad Nederland, Tempo Team, Prominus, Verwey Vastgoed, Hoflaan Vastgoed, Amsta, Amstelring, Ymere, Rochdale, Evean, Gemeente Amsterdam DFM, Intermodule Solutions, OBA, GSUS, Impuls, ROC van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, is BJH Safety Services een belangrijke speler.