Home Het bedrijf

Het bedrijf

De totaaloplossers voor brandveiligheid

De BJH Groep staat u, als verantwoordelijke voor de brandveiligheid, terzijde voor de nodige en praktische ondersteuning. Vanuit de vestigingen in Almere, Veghel en Zaandam bedient BJH kleine en grote opdrachtgevers in heel Nederland.

BJH Safety Services is in 2006 opgericht door drie specialisten in brandveiligheid. In de loop der jaren is het aantal diensten uitgebreid van risico-inventarisatie en brandpreventieadvies, naar begeleiding van de uitvoeringsfases bij verbetertrajecten.

De zusteronderneming BJH Installatietechniek startte in 2009. Een eigen installatiebedrijf kwam voort uit de vraag vanuit opdrachtgevers naar totaaloplossingen voor brandveiligheidsvraagstukken. Een logische stap dus eigenlijk, want advies en uitvoering worden op deze manier strak op elkaar afgestemd. Opdrachtgevers zijn zodoende verzekerd van de best mogelijke realisatie van hun project. Voor opdrachtgevers waarborgen wij, na verbetering, blijvend de kwaliteit door handhaving, herhalingsaudits en gedegen onderhoud.

Samen dekken de twee BJH-takken alle invalshoeken af, die belangrijk zijn voor optimale brandveiligheid:
– bouwkunde: (sub)brandcompartimentering
– installaties: noodverlichting, brandmeldinstallaties en blusmiddelen
– organisatie: beleid, bedrijfshulpverlening en ontruimingsoefeningen

BJH Safety Services is een erkend opnamebedrijf volgens de BRL-K21016 Brandveilig Gebruik Bouwwerken (BGB). BJH Installatietechniek is CCV-erkend bedrijf op het gebied van ontwerpen, leveren en onderhouden van branddetectie, en op het gebied van onderhoud van blusmiddelen.

Certificering