Home BJH Installatietechniek overhandigt inspectiecertificaat BMI/OAI nieuwbouw Arion

BJH Installatietechniek overhandigt inspectiecertificaat BMI/OAI nieuwbouw Arion

by bjh

Op woensdag 20 december heeft BJH projectleider Reiny van Uden uit naam van BJH het inspectiecertificaat voor de Brandmeld- en ontruimingsalarmsysteem (type B) overhandigd aan dhr. Bessems van Arion.

Arion heeft op de grens van Nederland en Duitsland op industrieterrein Avantis in Heerlen/Aachen een grensoverschrijdend pand gebouwd welke moest voldoen aan de Nederlandse en Duitse wetten. In het voortraject is veel tijd geĆÆnvesteerd in overleg met de autoriteiten beide landen. Het pand is onder andere beveiligd met een tweemelder afhankelijk brandmeldsysteem en een watermistinstallatie. Bij Arion, welke in diverse landen werkzaam is, werken in Limburg 100 mensen. Arion is bekend geworden door Swash.

BJH Installatietechniek heeft voor Arion het gehele uitvoeringstraject van de Brandmeld- en ontruimingsinstallatie verzorgd. Tevens heeft zij geadviseerd bij het opstellen van het PvE en de gesprekken met de Duitse en Nederlandse autoriteiten gevoerd inzake de installaties. BJH Installatietechniek verzorgt de komende jaren eveneens het onderhoud van de systemen voor Arion.


vnlr. Dhr. R. van Uden (BJH) en dhr. P. Bessems (Arion).